Blue Rhapsody
Zusterschepen

Blue Rhapsody
Zusterschepen

previous arrow
next arrow
Slider

De zusterschepen van Blue Rhapsody

Blue Rhapsody is één van de varende evenementenlocaties van Constant in Beweging, maar op dit moment bestaat onze vloot – naast Blue Rhapsody – uit nog twee geweldige evenementenschepen. Wij organiseren dan ook al meer dan 25 jaar evenementen op onze eigen varende evenementenlocaties.  Bekijk de schepen hieronder of klik door naar de websites van Jules Verne en Grace Kelly. Meer informatie over onze evenementen? Kijk dan op de website van Constant in Beweging.

Grace Kelly: The Yacht Experience

The Yacht Experience Grace Kelly is een glamoureus stijlicoon te water. Met haar gracieuze lijn, luxe en trendy interieur en haar lengte is dit partyschip een imposante verschijning aan elke kade. Het luxe schip beschikt over verschillende ruimtes, verdeeld over drie levels. Grace Kelly is van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest , een zakelijke bijeenkomst, een varende beurs of een statig diner. Alles in een moderne interpretatie van de sfeer van Monaco in de jaren '50: comfortabel, feestelijk en zelfs een tikje decadent.

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Jules Verne: Magical Cruising

Het cruiseschip Jules Verne is pure beleving op het water. Het stijlvolle interieur met panoramavensters op twee etages, plasmaschermen, full surround geluidssysteem en spectaculair hydraulisch platform is ontworpen door toparchitecten. Jules Verne is geschikt voor ieder zakelijk evenement tot 600 personen; van beurs en productpresentatie tot congres en personeelsfeest. Jules Verne is een kameleon op het gebied van beleving. Wij toveren het schip volledig om tot ze de uitstraling heeft die past bij uw evenement, doel, thema en merk.

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring