Blue Rhapsody
In de media

Slider

Venuemarketing augustus 2019

In augustus 2019 verscheen op Venuemarketing een interview met Constant Geerling, over het marketingtraject rondom Blue Rhapsody. Lees het hier terug.

Greater Venues Juli 2019

Ook Greater Venues gaf op haar website aandacht aan het kick-off evenement. Lees het artikel hier. 

Eventbranche juli 2019

Het kick-off evenement van Blue Rhapsody is niet onopgemerkt gebleven. Eventbranche schreef er onderstaand stuk over.

Event Inspiration Juli 2019

In juli 2019 schreef Bas Veldkamp onderstaand item over de presentatie van Blue Rhapsody. Lees het artikel hier. 

Eventbranche januari 2019

In het Eventbranche Magazine van januari 2019 leest u een vier pagina’s lang interview over Blue Rhapsody met managing director Eric van der Zwaluw. Lees het hele artikel hier. 

Interview Eventbranche.nl

In november 2018 publiceerde EventBranche een uitgebreid interview met managing director Eric van der Zwaluw. Bekijk het hele interview hier. 


Muntlegging in De Gelderlander

De Gelderlander deed verslag van de muntlegging van Blue Rhapsody, een eeuwenoude traditie. Lees de digitale versie hier. 


Events.nl

Ook aandacht voor Blue Rhapsody op events.nl. Over de laatste fase van de bouw, de eerste evenementen en de mogelijkheid tot het bezichtigen van de bouw.


TU Beurs naar Blue Rhapsody

In 2019 vaart ook Technische Unie op Blue Rhapsody, het 6e  schip van Constant in Beweging waarop de TU-boot georganiseerd wordt. Installatie.nl schreef er een artikel over.


Radio-interview Omroep Gelderland

Op 16 oktober 2018 gaf creatief directeur Constant Geerling een radio-interview over Blue Rhapsody. Beluister het interview hier. 

Aankondiging

In mei 2018 verkondigden we de wereld middels een persbericht dat Blue Rhapsody eraan komt. Check het hele persbericht onder andere op Greater Venues.