Blue Rhapsody
Exclusive Event Location

"De mensen van Constant in Beweging vertellen met Blue Rhapsody écht een verhaal, voortkomend uit al die jaren ervaring."

- Iris Hond -

Blue Rhapsody
Exclusive Event Location

Blue Rhapsody
Exclusive Event Location

De mogelijkheden voor écht goed eten zijn op Blue Rhapsody oneindig. In duurzaamheid, kleur, presentatie en natuurlijk smaak!

- Angelique Schmeinck -

Blue Rhapsody
Exclusive Event Location

- Lars Sørensen -

"Als event-designer is het een genot om te werken op een locatie als Blue Rapshody, het schip en haar crew ademen gastvrijheid en zijn van kiel tot mast ontworpen op beleving en gebruiksgemak voor ieder event."

previous arrow
next arrow
Slider

Contact

Wilt u meer informatie over onze schepen Blue Rhapsody, Jules Verne en Grace Kelly, het organiseren van een spraakmakend evenement of onze culinaire concepten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Vestiging Arnhem
Postadres: Postbus 430, 6800 AK Arnhem
Bezoekadres: Kantoorschip Rijnkade, tegenover nummer 12
Navigatieadres: Vossenstraat 100
T +31 (0)26 351 51 81
E info@constantinbeweging.nl

Vestiging Rotterdam
PB 50500, 3007 JA Rotterdam
T +31 (0)10 485 08 80
E info@constantinbeweging.nl

Beide vestigingen en bijna alle aanlegplaatsen zijn goed bereikbaar met het OV! Plan zelf je reis op 9292ov! Makkelijk én goed voor het milieu!

Uw persoonlijke contact

Wil je graag persoonlijke toelichting of heb je vragen over Blue Rhapsody? Dat kan! U kunt contact opnemen via ons contactformulier, of direct met Sanne of Suzanne. Zij zijn verheugd met uw interesse in ons schip en geven u graag een persoonlijke advies. De gegevens van Sanne en Suzanne vindt u hieronder:

Sanne Krijnen
s.krijnen@constantinbeweging.nl
06-43258388

 

Suzanne van de Nadort
s.vandenadort@constantinbeweging.nl
06-83905239

Slider