Blue Rhapsody
Onderdeel van Constant in Beweging

Blue Rhapsody
Onderdeel van Constant in Beweging

previous arrow
next arrow
Slider

Blue Rhapsody: onderdeel van Constant in Beweging

Blue Rhapsody is één van de varende evenementenlocaties van Constant in Beweging, uw partner bij (zakelijke) evenementen. Wist u dat er veel meer evenementen mogelijk zijn op een schip dan u denkt? Op onze varende evenementenlocaties organiseren we niet alleen bedrijfsfeesten, presentaties en workshops, maar ook volledige (meerdaagse) beurzen, congressen en spectaculaire productpresentaties. Wij nodigen u uit om contact op te nemen zodat wij u direct persoonlijk kunnen adviseren en kunnen verrassen met een uniek, onderscheidend en betaalbaar eventconcept. Kijk voor meer informatie op de website van Constant in Beweging!

Ons bedrijf

Constant in Beweging koppelt haar unieke schepen aan meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van evenementen. Op die manier zorgen wij ervoor dat de gasten van onze opdrachtgevers keer op keer met een spectaculaire en gedenkwaardige herinnering van boord stappen. Onze expertise is meerdere malen onderstreept met het winnen van bronzen, zilveren én gouden giraffes. Onze varende evenementenlocaties bekijkt u op de pagina ‘zusterschepen’.

Werken aan uw doelstellingen

Anno nu zijn evenementen geëvolueerd tot impactvolle communicatiemomenten met een budget en duidelijk meetbare doelstellingen. Het is onze expertise om die doelstellingen waar te maken binnen de vooraf afgesproken financiële kaders. Wij bieden daarbij de service die u wenst; wij kunnen een evenement van a tot z organiseren, of alleen specifieke ondersteuning bieden waar nodig. Van de culinaire invulling tot de uitnodigingen en het entertainment; ons specialisme ligt in het organiseren van alle facetten die horen bij evenementen. Wij werken daarnaast graag samen met de beste evenementenbureaus van Nederland, om samen tot het optimale concept te komen. Wat wij in ieder geval altijd doen, is luisteren naar uw wensen en zorgen voor een concept dat perfect past bij uw identiteit en doelstellingen.

Decor

Het decor van een evenement is een belangrijke factor in haar succes. Niet alleen hebben onze drie schepen hun eigen onmiskenbare karakter, uniek aan een varende evenementenlocatie an sich is het continu veranderende decor. Van de industriële havens van Rotterdam en de romantische steden die ons land kent, tot de uitgestrekte uiterwaarden en de ongerepte natuur. Voortbewegend op het water bent u constant in een andere omgeving.