Blue Rhapsody
Check out our work

Blue Rhapsody
Check out our work

previous arrow
next arrow
Slider

Cases

Van uw evenement een gegarandeerd succes maken. Dat is waar wij goed in zijn. Met Blue Rhapsody zijn wij in staat unieke concepten neer te zetten die voldoen aan de doelstellingen van uw evenement en aansluiten bij uw merk en doelgroep. Opdrachtgevers maken een budget vrij; wij voelen ons verantwoordelijk om dat budget om te zetten in meetbare resultaten. Wij zijn trots op iedere opdrachtgever die met ons in zee gaat. Het succes van uw evenement is onze enige doelstelling. Uw tevredenheid is onze drijfveer. De verhalen van onze tevreden opdrachtgevers delen wij graag met u, omdat wij blij zijn met het behalen van de doelstellingen van de mensen waar wij mee werken.

Afterparty platinum members event Tony Robbins: Business Mastery Nederland 2019

Bureau: Ovation DMC
Opdrachtgever: 
Tony Robbins' Business Mastery
De opdracht: Een after Business Mastery diner, met aansluitend een 'colorful party'.
De sfeer: Casual-chique, met een 'American Touch'.
Aantal gasten: 400

Slider
Slider

Productlancering van nieuwste modetrends

Opdrachtgever: Kipling
De opdracht: Een uitgeserveerd diner in de Panorama Lounge aan trendy ingedekte tafels. Aansluitend party op het theaterdeck.
De sfeer: Het was weer zover: Kipling presenteerde haar nieuwste modelijk op het feest waar tout mode- en feest-minnend  Antwerpen samenkwam voor een swingend feest.
Aantal gasten: 220

Jaarlijkse familiedag

Opdrachtgever: Volvo Scholten
De opdracht: Een familiedag met nét dat andere karakter.
De sfeer: A Summer Cruise to Amazon Island met dj workshop voor de kinderen, modelracen voor vader en zoon en summer Ibiza sfeer op het topdeck.
Aantal gasten: 500

Play
Slider

100-jarig jubileum: Samenwerking Glasverzekering

Bureau: Oasem Media & Events
Opdrachtgever: 
Samenwerking Glasverzekering
De opdracht: Een spetterend jubileumevent voor relaties, waarbij het dak eraf moet.
De sfeer: Een 'friends of....'-concert met het New Amsterdam Orchestra, Edsilia Rombley, Jeroen van der Boom en René Froger.
Aantal gasten: 350

Bedrijfsfeest AachenMünchener

Opdrachtgever: AachenMünchener
De opdracht: Een onvergetelijk personeelsevenement voor 600 personen om op onvergetelijke wijze de Kölner Lichter te beleven.
De sfeer: Kölner Lichter is een jaarlijks terugkerend vuurwerkspektakel, die op geen enkele wijze zo spectaculair te beleven is als vanaf het water.
Aantal gasten: 600

Slider

Create Your Own Composition: 3-daags kick-off evenement

De sfeer:3 daags kick off evenement waarbij meer dan 500 eventprofessionals verdeeld over drie events het schip in al haar facetten gepresenteerd kreeg. Zo werd er een swingend feest en een exquise theaterdiner aangeboden.
Aantal gasten: meer dan 500 relaties en eventprofessionals.